valokuvaaja_tiina_honka2.jpg

KIKSIT KUVISTA!

Millaisin kuvin sinä haluat elämäsi kuvittaa? Kamera sekä kiinnostus valokuvaamiseen ovat kulkeneet mukanani teinivuosista asti. Olen välillä yrittänyt keksiä itselleni muutakin puuhaa, mutta rakkaus kuviin ja kuvaamiseen ei ota laantuakseen. Parempi myöntää, että valokuvaus on ja pysyy elämässäni. Toivottavasti saan tehdä vielä paljon töitä ja jakaa kuvaamiani hetkiä kanssanne. 

Valokuvaajana koen onnistuneeni silloin, kun saan kuvaustilanteessa kohdata luottavaisen katseen jonka kautta kuvattavan ainutlaatuisuus ja herkkyys avautuvat tallennettaviksi. Tunnen aina suurta iloa ja kiitollisuutta kun tällainen maaginen kohtaaminen rakentuu minun ja mallini välille – olipa kuvattava sitten lapsi, aikuinen tai lemmikki.  

Olen opiskellut valokuvataiteen kandiksi (BaHons) Westminsterin yliopistossa, Lontoossa. Taiteen maisterin tutkinnon suoritin Lapin yliopistossa jossa pääaineeni oli graafinen suunnittelu. Osaan siis toimia yhteistyössä mainostoimistojen kanssa tai antaa vinkkejä yrityksesi visuaalisen ilmeen luomiseen.  Minulla on liikkuva studiovarustus, yksi studio kotonani ja tällähetkellä etsin sopivaa studioa Oulun keskustasta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään millaisia kuvia sinä haluat. Voit myös kysyä tulevista teemakuvista tai ehdottaa mieleistäsi teemakuvaa. 

+358 (0)40 5384 819 tai tiinahonka@gmail.com